söndag, oktober 08, 2006

En lång och misslyckad dag efter en fantastisk kväll!

Helgen har varit intensiv... Tidiga morrnar. Igår gick allt som på räls och vi kom fram till Bergen, allt funkade. Det enda som störde lite var spöregnet, men det gör liksom inte något med tanke vilken underbar kväll vi hade. 70-årsjubileum för NHHS. En gigantisk fest med 1300 gäster som alla var på topphumör. Dom är underbara dom där norrmännen. Deras studentkår är ett föredöma för hela övriga norden... Och det var kul att träffa HHSS också. Och faktiskt hinna prata lite med dom utan att behöva springa runt och vara ansvarig hela tiden =) Många öl blev det också.
Idag har det mesta gått fel. Vi fick gå upp efter att ha sovit tre timmar. Masa oss till flygbussen som gick 07.55. Väl på flygplatsen får vi veta att vårt plan är försenat och det blir bara mer och mer försenat. Vi får sitta läääääänge på flygplatsen och vänta. När vårt plan äntligen kom iväg så var det så pass försenat att vi missade vårt anslutningsflyg i Köpenhamn. (Landningen i Köpenhamn ska vi inte ens prata om... aj vad ont det gjorde i mina stackars öron). Väl i Köpenhamn så får vi veta att alla resterande plan till Gbg är fullbokade och vi får därför åka tåg. Visst tänker vi, det går ju bra. Vi får pengar och instruktioner om vart tågbiljetterna säljs. När vi kommer dit uppstår dock nästa problem, det finns nämligen inga tågbiljetter på några tåg mellan Köpenhamn och Gbg (trots att dom på SAS sa att det fanns det). Så där står vi. Men vi chansar och tar pendeln över till Malmö. Därifrån finns heller inga tågbiljetter, men tack och lov så finns SwebussExpress som har platsgaranti. Så det blir 4 timmars bussresa från Malmö till Gbg. Men det gick ju bra det också, det var rätt avkopplande att åka buss faktiskt. Och så hann jag läsa ut min bok också.
Äntligen hemkommen då... sex timmar senare än planerat. Men det har varit en bra helg ändå! Men nu ska det bli skönt att krypa ner i sängen och sooooooova!

Inga kommentarer: