söndag, juni 12, 2011

Helgen i solen

I helgen har jag haft besök av finaste flickorna från Linköping. Eftersom vädret har varit fantastiskt passade vi på att göra lite sightseeing i Ångermanland. Det är verkligen vackert här på sommaren. Här kommer några bildexempel på hur fint det är.

Smitingen, havsbadet strax utanför Härnösand, sandstrand med skog och klippor runt omkring och sedan bara hav, hav och hav. Härligt att ligga och sola på stranden men iskallt i vattnet.

Utsikten från utsiktstornet i Härnösand. Det man ser där nere är själva staden och så havet förstås, havet är alltid med!

Höga kusten-bron, ett välkänt turistmål här uppe. I sommarsolen är bron fantastiskt mäktig över den vackra Ångermanälven. Vid bron åt vi glass och hade det gött i solen.

Sen har vi ägnat en del tid åt att sitta på balkongen och dricka rosé också. Bortsett från att jag har bränt mig lite på solen och därför är lite öm så får helgen ett högt betyg. Min förbaskade förkylning är dock kvar, men nu ska resten av den här helgen ägnas åt vila, vilket nog är bra för förkylningen.

Inga kommentarer: