måndag, juli 31, 2006

Ingen rast och ingen ro...

Det blev en intensiv men mycket trevlig helg. Huvudstaden var platsen. Åkte upp efter jobbet på fredagen och hälsade på Anna. Vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans med Johanna som vi också hittade. Sushi och rödvin är bra, och yoghurtglass... Sen blev det lite shopping på lördagen. En liten fika med Maria och Lisa hanns också med. Och sen var det dags för kryssning med bror, Rasmus, Micke, Paula och ML. En helt klart lyckad och inte överdrivet dyr tillställning. Landade i Västerås vid halv sju på kvällen. Då blev det pizza med familjen, och sen orkade man inte så mycket mer.
Imorse var det full fart i huset. Kalle jobbar morgonskift, mamma och pappa började jobba igen efter semestern och lillebror skulle rycka in i lumpen. Så det var en liten kontrast till mina morrnar i singular som man hunnit vänja sig vid.
Att lillebror ryckt in i lumpen har inneburit att jag nu fått eget rum. Riktig säng och plats för grejerna. Ett skrivbord att ställa datorn på... Sånt är lyx efter åtta veckor på en madrass i arbetsrummet. Så mina sista 12 dagar här uppe i Mälardalen blir lite lyxiga i alla fall.

Inga kommentarer: