måndag, april 09, 2007

Påskfirande i Västerås

Okej, en liten uppdatering om hur min tid här hemma i Västerås sett ut:
Torsdag: Kom hem till Västerås runt två efter att ha spenderat fyra timmar på ett tåg. Blev väl egentligen inte speciellt mycket gjort den dagen, bara umgicks med mamma och pappa.
Fredag (långfredagen): Släktmiddag i Tillberga för att fira farbror Staffan som fyllde 60 år. Det blev mycket och god mat. En hel massa släkt fanns där också. Efteråt var man så mätt att man funderade på om man nånsin skulle behöva äta igen.
Lördag (påskafton): Först en sväng på stan med storebror. Inhandlade sjukt fina sneakers för påskpengarna (ooops). Sen påsklunch hemma hos oss med släkten. Ännu en gång var det dags för massor av god mat. Blev kvar vid matbordet fram till halv sju när det var dags att bege sig till förfesten hemma hos Lisa och Tomas. Jag och Helena bröt upp från förfesten efter en stund och begav oss ner på stan för mellanfest hemma hos lillebror innan vi till sist landade i schalgerbaren på Blue Moon Bar. Där svängde vi våra lurviga tills det var dags för stängning. Någon gång under tiden vi var där slöt brorsan och hans kompisar upp också. Sen blev det en prommenad hemåt, med ett stopp på VegaGrillen för lite kebabtallrik. Det var nog bra faktiskt, mycket alkohol blev det... Landade väl i sängen runt halv fyra eller nått.
Söndag (påskdagen): Bakis, men ändå inte helt utslagen. Lite lunch här hemma innan jag och storebror begavs oss hem till lillebror för att inspektera hans nya lya. Den var fin. Sen hem en stund innan det bar iväg igen hem till Magnus, Maria och lilla Måns. Sen var det kväll.
Måndag (annandag påsk): Lugn förmiddag här hemma, dock lite irriterande att det helt plötsligt låg snö på marken. Snön har dock smält bort nu, tack och lov. Kalkonmiddag hos mormor klockan två. Återigen massor med god mat (börjar någon ana ett mönster?). Och nu sitter jag här framför datorn och är sådär mätt igen... Ute skiner solen äntligen, men det är kallt som snusk.
Så har mitt påsklov förflutit såhär långt... Imorron ska jag bita tag i uppsatsen igen.

Inga kommentarer: