fredag, november 16, 2007

Helg... sweet!

Nu är det helg. Känns bra. Eftermiddagen var slapp bland alla på jobbet. Anledningen var att "vera" (vårt datasystem) låg nere. Så ingen kunde jobba sådär överdrivet mycket. Rätt skönt med en lugn avslutning på veckan. Ikväll ska jag försöka få massor gjort här hemma. Vi får väl se hur det går. Just nu sitter ja med datorn i knät, godisskålen vid sidan om mig och slötittar på nått halvdåligt på tv. Men sen är det väl bara att sätta igång. Provade ett av Nyköpings sushiställen idag. Det som enligt flera på jobbet skulle vara det bästa. Men jag vet inte jag. Är inte helt övertygad. Dyrt enligt min mening, men det är det ju i princip överallt förutom i Göteborg, så det får man väl leva med. Men själv sushin var väl halv bra. Väldigt små bitar och ganska stora rullar. Men ner gick det ju. Och det smakade helt okej. Får väl se om jag gillar det andra stället bättre. Imorron kommer mamma och pappa hit. Det blir bra. Undrar just om dom tänkte stanna på lunch. Det visar sig väl. På söndag ska jag till Sthlm en sväng också. Och träffa lite folk. Det ska bli trevligt.



Uppdatering 18:37: Det är möjligen ingen som har lust att komma förbi Nypan och städa min lägenhet? Det ligger saker överallt. Mest på golvet faktiskt. Tanken är att det inte ska vara så när den här kvällen är slut. Men det är ju så tråkigt att städa...




Uppdatering 20:32: Lägenheten är städad! Vissa delar av den är riktigt mysiga, andra lite för tomma. Men nu börjar det känns bra här. Disken får vänta till imorron, liksom soporna. Orkar inte göra mer ikväll. Nu är det Idol och choklad och physalisbär som gäller. Trevlig kväll!

Inga kommentarer: