tisdag, november 20, 2007

Och utanför fönstret vajar de blåvita plastbanden i vinden...

Det händer grejer här i Nypan alltså. I helt bra grejer direkt. Just nu har polisen evakuerat ett hus som ligger typ 200 meter från mitt hus. Anledningen är att det finns sprängämnen i huset. Bombgruppen från Stockholm är på plats för att styra upp situationen. Man ser avspärningarna från mitt fönster, men polisen hade enligt egen utsaga överdrivit lite för att inte riskera nått. Hoppas att det är så.



Annars kan man tycka olika saker om den här dagen. Jag är inte helt nöjd. Skulle kunna hålla ett brandtal om hur orättvist det är att vara tjej. Mest på grund av en malande mensvärk. Men jag orkar inte riktigt göra det. Funderar på att satsa på en värktablett istället.



Imorron bär det av på kurs. Det ska bli trevligt. Jag uppskattar det här med att få lagad mat, fika, bo på hotell, äta hotellfrukost och allt sånt där. Det känns bra. Måste packa bara. Och diska. Och gå ut med soporna. Fast det får nog bli imorron, för polisen har som sagt spärrat av här utanför och därför kommer jag nog inte fram till soprummet just nu. Vi tar det som ursäkt för att jag inte orkar gå ut i alla fall.



Annars, nej, annars var det nog inte så mycket mer.

Inga kommentarer: