torsdag, juni 14, 2007

Varför svalnar inte mitt rum?

Det är inte speciellt varmt ute längre. Men mitt rum vill inte bli svalare verkar det som. Nu är fönstret öppet, men det blåser ju så förbannat. Inte alls bra, speciellt inte när man sitter vid datorn, för då fryser man.
Relativt intressanta föreläsningar idag, så dagen gick rätt fort. Imorron är det litteraturseminarium som gäller. Så nu kommer man inte undan läsandet längre. Det är bara att bita ihop och köra... Fast som tur var så är det inte så många sidor som ska läsas. Men eftersom man ska kunna presentera det man läst för andra som inte läst det så måste man ju faktiskt ha fattat vad som står. Dagens mission med andra ord.
Hann med och kort lunch med Carina idag också. Alltid trevligt. Förhoppningsvis ses vi imorron också. Imorron är det fredag... Sista dagen den här veckan som man måste upp tidigt. Det känns bra det. Oroväckande att inte boken jag beställt kommit än... Måste ju ha den till litteraturseminariet på onsdag. Och helst hinna läsa den innan dess också... Ack ja ack ja, det får lov att lösa sig på något sätt.

Inga kommentarer: