lördag, september 15, 2007

Time for rest

Den här helgen är något av en plugghelg. Men i lagom dos. Plugg på dagen och sedan lugn och ro på eftermiddag/kväll. Nu har jag klarat av dagens pluggdel. Nu är det helg som gäller. Det är sjukt kallt här hemma. Blir så på hösten innan hyresvärden slår på värmen. Speciellt när det blåser såhär mycket ute.
Var på IKEA en sväng och inhandlade lite småsaker. Hade som vanligt kunnat köpa hur mycket som helst där, men man får hejda sig. På IKEA hade dom dessutom infört ett nytt system med självscanningskassor. Man fick helt enkelt scanna in sina varor själv och sedan betala i en kortgrej. Lite tekniskt kunnande krävdes. Är detta ett test från IKEA:s sida, lyckas man betala så kommer man kunna bygga ihop möblerna hemma liksom?
Nu ska min lilla lägenhet mysifieras. Skolböckerna som tar upp alldeles för stor yta just nu ska läggas undan och istället ska lägenheten fyllas med värmeljus. Både mysigt och värmande. Sjukt bra helt enkelt. Sen ska jag laga lite god mat till mig själv. Man måste pyssla om sig själv ibland!

Inga kommentarer: