söndag, maj 13, 2007

Sverige kan inte spela hockey...

Uppenbarligen kan inte Sverige spela hockey. Pisk av Kanada igår och nu ser det ut som att det blir pisk av Ryssland idag. Illa illa. Men det är ju lite konstigt, för Elitserien sägs ju vara Europas bästa hockeyliga. Det kanske helt enkelt är så att Sverige inte pallar för trycket?
Vad ska man säga om schlagern då? The Ark gjorde sitt bästa... Jag förundras över resultatet. Visst, Serbien var väl helt okej, men jag tycker inte att rätt land vann. Fast det var ju en himla tur att inte Ukraina vann, för det hade varit katastrof. Några låtar var ganska bra och dom kommer nog spelas flitigt framöver. Att Irland kom sist var inte rätt, det var många låtar som var bra mycket sämre...
Det är gött när man är duktig och plockar undan innan man somnar, så man kan vakna upp till ett rent hem. Och pizzarester till lunch är inte helt fel. Lovely rent ut sagt. Och chips fanns det också kvar... och cola. Så jag är nöjd. Men inte direkt så mycket aktivitet här hemma idag. Jag och tv:n är sjukt tajta idag, så det så!
Grattis på namnsdagen Linnea!

Inga kommentarer: